Skip to main content

SAUTER Cloud

Mobile Building Services

combineren het gebruikelijke bedieningscomfort van een Smart Home-toepassing met een gebouwautomatiseringssysteem en BACnet-integratie.

De SAUTER Cloud scheidt de bediening van en door bewoners via hun smartphones van het professionele gebouwbeheersysteem van de gebouwmanager.

SAUTER Vision Services
Het bedienen van het gebouw vanuit de cloud, het monitoren van energiestromen en energieverbruik, en het optimaliseren van de werking en kosten – de benodigde functies hiervoor worden aangeboden door SAUTER Vision Services. Deze functies en diensten zijn direct beschikbaar en altijd up-to-date. De SAUTER Cloud biedt rekenkracht en geheugen en slaat gegevens betrouwbaar op. Het is niet nodig om servers in het gebouw te hebben voor het gebouwbeheersysteem, wat resulteert in lagere investeringskosten.

Onderweg of thuis, geniet van het gemak van de mobiele bediening van uw vloerverwarming met onze app voor uw smartphone of tablet.

https://www.eco-climate-control.com/bedienung/

Smart Actuator
Intelligente apparaten worden gekoppeld aan de cloud. In het IoT ervaart u naadloze integratie in het Building Internet of Things (BIoT). De cloud biedt waardevolle informatie over het onderhoud en de werking van de installatie. Dit alles zonder serverinfrastructuur ter plaatse.

Higher-level optimalisatie-, controle- en regeltaken worden veilig en betrouwbaar uitgevoerd in de cloud. De SAUTER Cloud IoT Connector met MQTT en modulo 6 zorgt voor de verbindingen met de lokale, fysieke installatie. De lokale automatiseringsstations hebben hierdoor minder taken en profiteren van de flexibel schaalbare rekenkracht en geheugen.

modu 690-ZC – Automatisering in de cloud

SENG  – SAUTER Engineering

SENG  – SAUTER Engineering

Toegang tot toepassingsknowhow voor slimme gebouwen
Van planning en bouw tot inbedrijfstelling, operationeel gebruik en toekomstige renovatie biedt SENG oplossingen voor slimme gebouwen in de cloud.

Bij planning, bouw en inbedrijfstelling profiteert u van een breed scala aan kant-en-klare, beproefde oplossingen. Voor operationeel gebruik en toekomstige renovatie kunt u op elk moment toegang krijgen tot de individuele configuratiegegevens van de installatie. SENG beheert de projectgegevens “as built” in de cloud.