Skip to main content

moduWeb Unity

Alle gebouwen in één oogopslag: Visualiseer, analyseer en bedien via de cloud.

Logo moduweb Unity

Voordelen van een lokale visualisatieoplossing

 

Prestaties

Dankzij de verhoogde prestaties van de modulo 6 hardware zijn alle gebouwcontrollers uitgerust met de embedded moduWeb Unity-webserver en hebben ze de volgende kenmerken:

  • On-board Building Management System (BMS)
  • Gebruikersbeheer
  • BACnet Client
  • Database voor historische gegevens en aggregaties
  • Uitbreidbare geheugencapaciteit
  • Versleutelde communicatie

modulo 6

Integratie

Met het netwerkpakket kunnen tot 150 extra apparaten uit hetzelfde BACnet-netwerk worden geconsolideerd in een enkele moduWeb Unity-server. Dit betekent dat andere SAUTER BACnet-stations en BACnet-producten zoals gateways van andere fabrikanten kunnen worden geïntegreerd en op één plek kunnen worden gevisualiseerd. De dagelijkse bediening van alle geïntegreerde stations vindt plaats op deze ene webserver. Kleine en middelgrote systemen hebben hierdoor een effectieve beheeroplossing zonder aanvullende investeringen.

BACnet Logo

Veiligheid

Diverse technische beveiligingsoplossingen zijn geïntegreerd in moduWeb Unity. Gebruikers moeten bijvoorbeeld inloggen en zich identificeren, en hun acties worden opgeslagen in een audittrail. Maatregelen tegen vermoedelijke aanvallen en versleutelde communicatie met de nieuwste TLS-technologie verhogen de beveiliging.

De basis hiervoor is de internationale norm IEC 62443-3-3, die eisen definieert voor automatiserings- en controlesystemen.

Security Shield IEC BACnet SC HTTPS TLC

Gebruiksvriendelijkheid

Dankzij de implementatie van de nieuwste technologie en responsive design, kan moduWeb Unity worden benaderd met elk HTML5 apparaat (smartphone, tablet of PC). De volgende functies zijn mogelijk op de automatiseringsstations:

  • Aangepaste visualisatie en dynamisering van systemen
  • Gestructureerde weergave van gegevens (BACnet-objecten)
  • Het aanmaken en beheren van kalenders, schema’s en trendlogs
  • Alarmmeldingen en ze bevestigen

Veel van de moduWeb Unity-functies zijn direct beschikbaar of met slechts een paar klikken. Klant- en projectspecifieke configuraties kunnen eenvoudig worden geïmplementeerd met SAUTER CASE Suite..

moduWeb Unity iPhone Responsive Design

IoT en cloud

moduWeb Unity kan zowel direct worden benaderd als webserver, als via een API-interface (RESTful web services) via het internet en voor cloudoplossingen. ModuWeb Unity biedt een complete interface voor integratie in hoger gelegen bedrijfssystemen of applicaties die informatie van het systeem vereisen of evalueren.

Investeringsbescherming

ModuWeb Unity biedt een efficiënt beheersysteem voor een soepele overgang naar een volwaardig SAUTER Vision Center BEMS – van het engineeringproces tot het dagelijks gebruik. ModuWeb Unity maakt het mogelijk om een lokale fallback-oplossing te implementeren voor het bedienen en bewaken van het systeem als de cloud tijdelijk niet toegankelijk is. moduWeb Unity en SAUTER Vision Center kunnen gelijktijdig worden gebruikt.

moduWeb Unity is compatibel met zijn voorganger moduWeb Vision en is de natuurlijke opvolger ervan. Projecten kunnen eenvoudig worden gemigreerd.

Demo server

Onze moduWeb Unity demo versie is beschikbaar voor u. Klik op de onderstaande afbeelding of de volgende link.

Gebruikersnaam: demo
Wachtwoord: Passwd$$